LIMBA ROMANALIMBA ENGLEZAINDICE NUMEAUTORCOMANDA
HOME
 
 

Home
UtilizareEditia RO 2016Limba Engleza
Limba RomanaComanda

 

Dan TUDOR s-a născut la 11 august 1957 în Ioneşti, Vâlcea (România). Trăieşte şi lucrează la Râmnicu Vâlcea. Autor de poezie, proză scurtă și teatru. Publicist. Apariții în periodice locale, regionale și naționale. Editor. Fondator al editurii gallerya.ro (2003) și al indexului on-line tudor-art.com (2005). Semnează volumul de publicistică Hora de mână (2003), albumul de artă Zamfira (2012) și Indexul independent TUDOR-ART, ediția I (2012) și ediția II (2013).

Cătălina Oana TUDOR s-a născut la 1 aprilie 1980 in Râmnicu Vâlcea, România. Trăiește și lucrează în Newark, Delaware, SUA. Informatician (doctorat, masterat). Matematician (licențiat). Lingvist (licențiat). Publicații in jurnale de stiință și conferințe internaționale. Traducător al Indexului independent TUDOR-ART, editia II (2013). Inginer de softuri și site-uri pentru editura gallerya.ro și indexul printat și on-line tudor-art.com.

Bănci date, documentare, corectură: Georgeta TUDOR (coordonator)
Programe informatice şi site-uri: Cătălina Oana TUDOR
Design, procesări grafice, tehnoredactare: Augustin GEORGESCU
Administrator server și sisteme informatice: Mihai RESTEANU, Andrei IOACHIM
 
 
Indexul independent TUDOR-ART este protejat de Convenţiile Internaţionale aferente Dreptului de autor și, în Uniunea Europeană,
de Directiva 96/9/CE, referitoare la protecţia juridică a băncilor de date.
copyright © Dan Tudor 1995-2013 • webdesign Augustin Georgescu